Παρτάρεις; (και δεν εvvοώ τα πάρτυ που πας)

Γειά σου κέντρο του κόσμου.

Γύρω σου περιστρέφονται άνθρωποι που για κάποιο ανεξήγητο λόγο έχεις την απόλυτη πεποίθηση ότι είναι κοντά σου μόνο για να σε υπηρετούν. Μόνο για να ακούν τα δικά σου προβλήματα, να καλύπτουν τις δικές σου ανάγκες και να έχουν μόνο εσένα στην έννοια τους. Δε ρωτάς – αποφασίζεις. Δεν ζητάς – απαιτείς. Δεν νοιάζεσαι – αδιαφορείς. Η λέξη που αγαπάς είναι το βόλεμα και δεν το χάνεις για κανένα λόγο.

Αλλα μάντεψε. O κόσμος δε γυρίζει γύρω σου. Μη σοκαριστείς.

Υπάρχουν που λες άνθρωποι που έχουν ενσυναίσθηση (αυτό που βάζω τη θέση μου στη θέση του άλλου – Θεός φυλάξει!) και αυτοί που παρτάρουν – κοινώς σκέφτονται ΜΟΝΟ την πάρτη τους!!

Χα χα χα! Welcome to the real world marikaki θα μου πείς.

Λοιπόν που λες κέντρο του κόσμου ξέρεις τι λέω;

Το ξέρω ότι είναι εξαιρετικά επίπονη διαδικασία να συγκρατούμε το εγώ μας και να μην ξερνάμε τα απωθημένα μας στους άλλους, γι’ αυτό πάρταρε τώρα που μπορείς.

Γιατί θα έρθει η μέρα που δε θα μπορείς να παρτάρεις πια. Όλοι αυτοί που είναι δίπλα σου δε θα είναι πιά και όλοι όσοι τώρα κάνουν υπομονή δε θα κάνουν πια.

Πάρταρε λοιπόν όσο προλαβαίνεις.

Η μέρα που σου γράφω μπορεί να είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζεις και να είσαι σίγουρος οτι θα έρθει.

Πάντα έρχεται…

Μέχρι τότε συνέχισε να παρτάρεις. Πάρταρε χωρίς δισταγμό. Πάρταρε ώσπου κάθε μέρα να χάνεις και λίγη από την αγάπη των γύρω σου.

Μια σταγόνα,

μια θάλασσα…

δεν έχει σημασία… Έτσι δεν είναι;

Ή μήπως όχι;

 

Featured image by Alex Iby on Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here